Blommor och växter till företag

 

Blommor passar till alla tillfällen, också på jobbet. Du kan beställa och betala över faktura hos oss. Skicka ett mail eller ring så ordnar vi med allt.

Glöm inte att bifoga faktura-adress, organisationsnummer och referens i tillägg till dina kontaktuppgifter och eventuell mottagares uppgifter. Om vi kan skicka fakturan digitalt tillkommer ingen fakturaavgift.

Vi kan t.ex. hjälpa er med att skicka ut Grattisbuketter till anställda som fyller år. Ni förser oss bara med en lista så sköter vi det åt er löpande. Vi kan också skicka ut buketter till era kunder efter utfört uppdrag eller efter en ny affär. Allt vi behöver är uppgifter till mottagaren så löser vi resten efter överenskommelse.

Blommor är det bästa sättet att säga "Välkommen till oss" "Krya på dig" "Tack för gott samarbete" "God jul" eller bara hejdå på.

En bukett på receptionen ger ett mycket välkomnande intryck, vi kan se till att du alltid eller med jämna mellanrum har fräscha blommor på kontoret.

Vi ordnar förstås också med företagsväxter och blommor till evenemang.

 

Beställ före 14:00 så levererar vi samma dag! Blommor till företag levereras alltid före 16:00 eller enligt överenskommelse. Om ni vill ha blommor för utdelning på morgonmötet så kan vi vattenpacka och leverera dagen före, de klarar sig fint så.