inspiration-1-11.jpg

Floristiskt hantverk

Våra utbildade florister skapar alla möjliga slags fantastiska kreationer med blommor, blad och andra botaniska material. Förutom bröllop, begravningar, dop, jubileum, invigningar osv så gör vi blomstrande installationer vid alla möjliga tillfällen!

En blomstervägg, scendekorationer, buketter till kontoret, butiken eller till anställda. Du kan maila en lista med namn, adress & telefonnummer till oss så hjälper vi dig med att förmedla blommor här i stan, hela Sverige eller andra delar av världen.

Om man bjuder på, eller visar upp något så passar det med blommor. Det blir särskilt uppskattat vid oväntade tillfällen. Vi kan dekorera er nya produkt, bygga en blomstrande monter som ni visar upp den i och mycket mer.

mossagustav.jpg

Mosstavlor & mossväggar, växtväggar & växtinredning

Vi kan göra skräddarsydda lösningar för din arbetsplats, med allt från skötselfri bevarad mossa till levande väggar. Stora & små växter på golvet, väggarna eller i taken, arrangemang och fejkblommor. Allt är möjligt!

Har du hört att levande växter på kontoret renar luften och producerar syre till inomhusmiljön? Det stämmer förstås, men det där ska ditt ventilationssystem klara av. Ska de dessutom höja er luftfuktighet så behöver ni en ordentligt djungel. Det är går helt fint att göra men de flesta tänker sig mindre växter än så.

Vad levande växter däremot kan få märkbar effekt i är minskad stress och ett bättre välmående på jobbet tack vare att man helt enkelt har levande växter i sitt synfält. Om man pysslar med de, t.ex. dammtorkar blad eller planterar om så är det ännu bättre.